THY ile sevdiklerine kavuşmak isteyenlere THY Şanlıurfa Bodrum uçak bileti de TatilCity.NET’de. En şaşırtıcı fiyatlarla Bodrum ekonomik uçak bileti bulmak için seçkin sitedesiniz.

muğla uçak biletiMuğla ucuz uçak bileti

Çok ucuz olan Muğla uçak bileti fiyatlarımız hem Dalaman uçak bileti hem de Bodrum uçak bileti için geçerlidir! Çok ucuz fiyatlarla Muğla otelleri de bu sitede.

Muğla’da yapılacak şeyler

Muğla’ya gitmek istiyorsunuz. Zira, Fethiye, Marmaris, Bodrum gibi dünyaca ünlü yerlerin sınırları içinde olduğu bu şehre gitmeyi herkes ister.  Çok detaylı Muğla gezi rehberi sizler için hazırlandı.

Gezi Rehberleri

Bodrum gezi rehberi
Dalaman gezi rehberi

Otobüs Bileti Kestiğimiz Şehirler

THY Şanlıurfa Bodrum Uçak Bileti

Minik bir bilgi :

THY, Star Alliance üyesidir.

Şanlıurfa Bodrum ucuz uçak bileti

İster ucuza uçak bileti arama sistemimizden Bodrum uçak biletinizi hemen satın alın, ister bizi arayın! Yıllardır sektöre hizmet veren Tatil City ekibi her zaman sizlere bilgi vermekten keyif alacaktır.

Şanlıurfa Hava Durumu

Şanlıurfa Hava Durumu

Bodrum Hava Durumu

Bodrum Hava Durumu

Havalimanı Transfer Bilgileri

Şanlıurfa Havalimanı Ulaşım

2007 yılından beri iç hat ve dış hat seferleriyle hizmetini sürdüren ve Şanlıurfa şehir merkezine 35 km mesafede bulunan Şanlıurfa GAP Havalimanı’ndan merkeze gitmek oldukça kolay. Çeşitli alternatifler bulunmakla beraber taksilerle merkeze günün 24 saatinde ulaşabilirsiniz. Bir diğer ulaşım aracı olarak HAVAŞ otobüslerini tercih edebilirsiniz.

HAVAŞ otobüsleri uçakların inişinden 25 dakika sonra kalkmaktadır. Ortalama 45 dakika sonra merkeze varıyor. Tevhide Hatun Lisesi, Karaköprü İsmar, Karaköprü BİM, Otogar Kavşağı, DSİ Durağı ve Avşaroğlu Petrol ikametlerinden geçen HAVAŞ otobüsleri ekonomi bir ulaşım aracıdır. Terminalde bulunan araç kiralama firmalarından istenirse araç da kiralanabilir. Buradan istenen model ve fiyat aralığına göre kiralanacak araçlarla şehir merkezine gitmek mümkündür. Terminalde Avis ve Baydili araç kiralama firmalarını bulabilirsiniz.

Şanlıurfa uçak biletini havaalanı içinde de satın alabilirsiniz .

 

Bodrum Havalimanı Ulaşım

Havalimanından Bodrum merkeze ulaşmak için pek çok alternatif bulunuyor. Bunlardan birisi iç hat geliş ve gidiş terminalinin çıkışında bulunan otobüs duraklarından kolaylıkla binilecek otobüslerdir. Otobüs ile Muğla il merkezinde bulunan Menteşe ilçesi ile Yatağan ve Milas ilçelerine gitmek isteyen yolcular tercih edebilirler. Milas Bodrum Havalimanı’na uçuş gerçekleştiren bazı havayolu firmalarının ise ücretsiz servisleri bulunmaktadır. Atlas Global, Pegasus ve Onur Air servis hizmetini sağlamaktadır.

Bir başa ulaşım aracı olan HAVAŞ yolculu saatlerine göre ayarlanmış otobüslerdir ve inişlerde yolcuların hizmetinde bulunmaktadır. Taksi ile ulaşım sağlamak isteyenler için taksi hizmeti de terminalin hemen dışarısından temin edilebilmektedir. Havalimanı iç ve dış hatlar terminallerinde araç kiralama firmaları bulunmaktadır. Buralardan kiralanan araçlar ile merkez noktalara rahatlıkla gidilebilir. Özel aracı ile gitmek isteyenler ise Muğla – Bodrum Yolu’nu (D330) kullanarak merkez bölgelere gidebilirler.

Bodrum uçak biletini havaalanı içinde de bulabilirsiniz.

Önerdiğimiz Yerler

[page-generator-pro-related-links group_id=”137012″ post_type=”post” post_status=”publish” output_type=”list_links” limit=”3″ columns=”3″ link_title=”%title” link_anchor_title=”%title” link_featured_image=”0″ orderby=”rand” order=”asc”]