THY ile sevdiklerine kavuşmak isteyenlere THY Mersin Nevşehir uçak bileti de TatilCity.NET’de. En uygun fiyatlarla Nevşehir uygun uçak bileti satın almak için alternatifi çok olan adrestesiniz.

THY Mersin Nevşehir Uçak Bileti

Bunu biliyor muydunuz?

THY, Avrupa’nın 3. büyüğüdür.. Güney Avrupa’nin ise en büyük havayolu şirketidir.

Mersin Nevşehir uçak bileti fiyatları

İster bilet arama sistemimizden Nevşehir uçak biletinizi hemen satın alın, ister bizi arayın! Yıllardır sektöre hizmet veren Tatil City takımı her zaman sizlere yardımcı olmaktan keyif alacaktır.

Mersin Hava Durumu

Mersin Hava Durumu

Nevşehir Hava Durumu

Nevşehir Hava Durumu

Havalimanı Transfer Bilgileri

Mersin Havalimanı Ulaşım

Mersin’de henüz aktif olarak bulunan bir havalimanı olmadığından şehre ancak Adana Şakirpaşa Havalimanı kullanılarak gitmek mümkündür. Uçak firmalarının sağladığı servisler ile Adana merkeze gidilebiliyor, Buradan da Mersin’e aktarma yapılıyor. Adana Şakirpaşa Havaalanı Mersin’e 69 km’dir. Ayrıca Tarsus’a da 32 km mesafesi vardır. Bu havalimanından Mersin’a aktarmalı olarak gidilebilir.

Mersin uçak biletini havalimanı içinde de satın alabilirsiniz .

 

Kapadokya Nevşehir Havalimanı Ulaşım

Şehir merkezinden 25 km uzaklıkta olan Nevşehir Kapadokya Havalimanı’ndan merkeze gitmek için çeşitli alternatifler mevcuttur. Bunlar arasında en çok kullanılanı ise şehir içi servislerdir. Havalimanı servisleri genellikle şehirde çoğu yere uğradığından yolcular istedikleri yerde inebiliyorlar. Göreme ve Ürgüp’e gidecekler ise havalimanında hizmet veren bir turizm firmasına ait minibüsleri kullanarak buralara geçebilirler.

Havalimanı servisi gibi hizmet veren diğer bir seçenek de ATS Transfer’dir. Ancak bunları kullanmanız için önceden rezerve yaptırmanız gerekiyor. Havalimanında ofisi bulunan Avis ve Çapacı Rent a Car ile dilerseniz araç kiralayarak merkeze gidebilirsiniz. Uçak saatlerine göre havalimanında bekleyen ayrıca taksiler de bulunmaktadır. Arzu edenler buradan taksiye binerek de merkeze ulaşabilirler.

Nevşehir uçak biletini havalimanı içinde de bulabilirsiniz.

Önerdiğimiz Yerler

[page-generator-pro-related-links group_id=”137012″ post_type=”post” post_status=”publish” output_type=”list_links” limit=”3″ columns=”3″ link_title=”%title” link_anchor_title=”%title” link_featured_image=”0″ orderby=”rand” order=”asc”]