Türk Hava Yolları ile uçmak isteyenlere THY Manisa Kırklareli uçak bileti de TatilCity.NET’de. En uygun fiyatlarla Kırklareli uygun uçak bileti aramak için en doğru yerdesiniz.

THY Manisa Kırklareli Uçak Bileti

Minik bir bilgi :

THY, FC Barcelona, Manchester United, Shakhtar Donetsk gibi dünya futbol devlerinin sponsorudur.

Manisa Kırklareli ucuz uçak bileti

İster uçak bileti arama sistemimizden Kırklareli uçak biletinizi şimdi satın alın, ister bizi arayın! Yıllardır sektöre hizmet veren Tatil City ekibi her zaman sizlere bilgi vermekten mutluluk duyacaktır.

Manisa Hava Durumu

Manisa

Kırklareli Hava Durumu

Kırklareli

Havalimanı Transfer Bilgileri

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Ulaşım

İzmir Adnan Menderes Havalimanı Gaziemir ilçesinde yer almakta olup buradan şehir merkezlerine ulaşım için pek çok seçene bulunmaktadır.

Eğer özel aracınız var ise havalimanından Alsancak ve Konak’a yarım saatte varmanız mümkündür. HAVAŞ otobüsleri ise günün erken saatlerinden geç vakitlere kadar hizmet vermektedir. HAVAŞ otobüsleri ile Alsancak, Karşıyaka, Kuşadası ve Aydın gibi merkezi yerlere kolaylıkla geçebilirsiniz.

Terminalin hemen önünde bulunan taksi duraklarından dilenirse taksiye binilebilir. Toplu taşıma tercih edecekler için havalimanından kalkan 200 hatlı otobüse binilerek Mavişehir’e ulaşılabilir. Alsancak’a gidecek yolcular 202 nolu hattı kullanabilirler. Bornova ve çevresine gidilecekse 204 numaralı hattı kullanmak gerekiyor.

Havalimanından merkeze gitmek için kullanılabilecek bir pratik araç da banliyö trenidir. Terminalin hemen dışında yer alan peronlardan trene binilerek merkeze ulaşılabilir. Ancak trene binmeden önce KentKart almayı unutmamalısınız. Araç kiralamak isteyenler için ise araç kiralama firmaları uygun seçeneklerle havalimanından araç kiralama imkanı sunmaktadır.

İzmir otelleri TatilCity.NET’de en uygun fiyatlarla. Ucuz İzmir Otellerinin fiyatlarını görmek için lütfen otel seçin. İzmir Oteller listesi web sitemizde.

[accommodations style=”style3″ count=”1000″ country=”Türkiye” city=”İzmir” show_badge=”yes” slide=”no” title=”İzmir Otelleri”]

Manisa uçak biletini havalimanı içinde de satın alabilirsiniz .

 

Tekirdağ Çorlu Havalimanı Ulaşım

1998 yılında faaliyete giren Tekirdağ Çorlu Havalimanı, Trakya Bölgesinin aktif olarak yolcu taşımacılığı yapan tek havalimanıdır. Çorlu ilçesinin doğusunda yer alan Tekirdağ Çorlu havalimanı’nın şehir merkezine uzaklığı 15 kilometredir.

Tekirdağ Çorlu Havalimanı’na Ulaşım Seçenekleri Nelerdir?

Tekirdağ Çorlu Havalimanı’ndan şehir merkezine her uçuş için planlanan hava yolu yolcu taşıma servisi olan Havaş seferleri bulunuyor. Havaş servislerini kullanarak gerek Tekirdağ şehir merkezinde, gerekse Çorlu’da gitmek istediğiniz noktaya kolaylıkla ulaşabilirsiniz.

Otobüs

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesine veya Çorlu Belediyesine ait belirli saatlerde düzenlenen otobüs seferleri ile havalimanına ulaşım sağlayabilirsiniz.

Minibüs ve Dolmuş ile Ulaşım

Şehir merkezinden Tekirdağ Çorlu Havalimanı güzergahında ilerleyen dolmuş ve minibüs seferleri ile de ulaşım sağlayabilirsiniz.

Taksi ve Özel Araç ile Ulaşım

Tekirdağ Çorlu Havalimanı içinde bulunan ren a car firmalarından istediğiniz aracı kiralayabileceğiniz gibi, havalimanı taksi durağından da sizi Tekirdağ şehir merkezine veya dilediğiniz herhangi bir noktaya götürecek özel araçlarla ulaşım sağlayabilirsiniz.

Tekirdağ Çorlu Havalimanı Ucuz Uçak Bileti

Tatilcity olarak Tekirdağ’a seyahat etmek isteyen yolcular için hesaplı Tekirdağ Havalimanı bileti buluyoruz. Sitemiz bünyesinde istediğiniz gün ve saate uçak bileti bulmakla beraber en uygun fırsatları da yakalamanıza olanak tanıyoruz. Türkiye’nin herhangi bir noktasından Tekirdağ Çorlu Havalimanı’na gitmek isteyen yolcularımız isterlerse site üzerinden bilet alabilir ya da yetkililerimiz ile direkt irtibata geçerek en hesaplı uçak bileti bulabilirler.

Kırklareli uçak biletini havaalanı içinde de bulabilirsiniz.